PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - ARCADES PROJEKT 2015

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Pályázati felhívás!
 
Pályázzon a legjobb adatvédelmi modell tanóra elkészítésére! A Hatóság a konferencián bemutatott adatvédelmet oktató kézikönyv alapján pályázatot hirdet 1 pedagógus és 7 tanítványa (6-19 éves gyerekek) részére.

A PÁLYÁZAT TÉMÁJA: egy adatvédelmi modell tanóra bemutatása. A Hatóság a pályázóktól a tanórát bemutató szöveges leírást (óravázlat) kér, amellyel a pedagógus és 7 diákja bemutatják, hogy ők miként képzelik el az alapvető adatvédelmi ismeretek oktatását. 
A csoportok a versenyre a palyazat-arcades@naih.hu e-mail címen jelentkezhetnek. 
A Hatóság munkatársai a 10 legjobb pályamunkát az adott iskolában élőben is megtekintik. A pályázatra azok is jelentkezhetnek, akik a konferencián nem vettek részt.

MODELL TANÓRA: A Hatóság a pályázó pedagógustól és 7 diákjától a tananyagban és a Hatóság honlapján található „Kulcs a net világához!” c. tanulmányban foglaltak gyakorlati alkalmazását várja.  A szerzett ismereteket minél kreatívabban mutassák be egy 45 perces tanóra keretében: cél az adatvédelmi ismeretek minél hatékony átadása. A pályázók szabadon használhatnak eszközöket, különféle módszertanokat. Az óravázlat terjedelmi követelménye 1-2 oldal.

BEADÁSI HATÁRIDŐ: 2015. november 20.

NYEREMÉNYEK: A pályázat fődíja egy brüsszeli utazás, ahol a nyertes csapat az ARCADES projekt záró konferenciáján bemutatja a nyertes pályamunkát (szinkrontolmácsolás biztosított). További nyeremények: okoseszközök, értékes ajándék utalványok.

Budapest, 2015. szeptember 21.
 
Felmerülő kérdéseire választ kaphat a +36 (1) 391-1455 telefonszámon
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz