Áttekintés - NEMZETI ADATVÉDELMI ÉS INFORMÁCIÓSZABADSÁG HATÓSÁG

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Áttekintés

Egyéb projektek > STAR II

A 2018 augusztus 1. 2020 július 31. közötti REC-RDAT-TRAI-AG-2017 programba tartozó, 814775 azonosítószámú, 560.580 € összköltségvetésű (ebből 448.544 € uniós támogatás) STAR II (Support small And medium enterprises on the data protection Reform II) projekt célja, hogy EU-szerte támogassa a kis- és középvállalkozásokat (KKV-k) az általános adatvédelmi rendelet megfelelő alkalmazásában. A projekt a KKV-k struktúráját és igényeit figyelembe véve nyújt támogatást a szóban forgó vállalkozásoknak a megfelelő gyakorlat kialakításában, továbbá elősegíti a GDPR egységes alkalmazását, a határokon átnyúló együttműködést, a legjobb gyakorlat terjesztését a tagállamok között.
A NAIH a projekt keretében egy kimondottan erre a célra létrehozott, 2019. március közepétől egy évig élő e-mail címen (kkvhotline@naih.hu) fogadja az EU-ban működő KKV-k kérdéseit. Az ide érkező kérdések megválaszolásán túl,
a KKV-k által felvetett problémakörök és gyakori kérdések alapján kidolgozásra kerül egy kézikönyv, amely széles körben elérhető és felhasználható lesz EU-szerte.


További információ itt érhető el angol nyelven.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz