Hatósági határozatok / végzések - NEMZETI ADATVÉDELMI ÉS INFORMÁCIÓSZABADSÁG HATÓSÁG

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hatósági határozatok / végzések

Határozatok, közlemények, állásfoglalások

Ügyszám

Hatósági határozat / végzés tárgya

file

határozathozatal dátuma

2017

NAIH/2017/639/H

Személyes adatok kezelése nyereményjáték kapcsán

.pdf

2017.08.02

NAIH/2017/1051/H
NAIH/2016/5616/H

Személyes adatok kezelése kölcsönnyújtás során

.pdf

2017.03.21

 

Ítélet a NAIH/2017/1051/H sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Mü. Bíróság 5.K.31.249/2017/5. )

.pdf

2017.06.14

NAIH/2017/935/5/H

Követeléskezelés engedményezés alapján
(Kapcsolódó ügy: NAIH-6254-18/2012/H és NAIH/2015/81/26/H)

.pdf

2017.03.21

NAIH/2017/936/5/H

Követeléskezelés megbízás alapján
(Kapcsolódó ügy: NAIH-6254-19/2012/H és NAIH/2015/81/27/H)

.pdf

2017.03.21

NAIH/2017/352/H

Munkavállaló személyes adatainak felhasználása

.pdf

2017.03.31

NAIH/2016/5859/H

Külföldi adattovábbítás

.pdf

2017.03.03

NAIH/2016/3398/H

Adatkezelési tájékoztatás, adattörlés megszűnt lakossági bankszámlához kapcsolódó adatkezelés során

.pdf

2016.12.20

NAIH/2016/5688/H

Előzetes tájékoztatás hiánya

.pdf

2016.12.21

NAIH/2016/1011/H

Adatbázis építés

.pdf

2016.12.21

NAIH/2016/3274/H

Ingatlandepo.com és ingatlanbazar.com honlap adatkezelése

(Kapcsolódó ügy: NAIH-510/2012/H)

.pdf

2016.11.18

NAIH/2016/5004/H

Adatkezelési tájékoztatás

.pdf

2016.12.12

NAIH/2016/6717/H

Adatkezelési tájékoztatás engedményezett követelés behajtása során

.pdf

2016.11.28

NAIH/2017/491/H
NAIH/2016/2504/H

Bűnügyi személyes adatok védelméhez fűződő jog megsértése

.pdf

2017.01.10

NAIH/2016/2752/H

Külföldi adattovábbítás

.pdf

2016.09.09

NAIH/2016/2754/H

Külföldi adattovábbítás

.pdf

2016.06.21

NAIH/2016/5877/5/H

Zárt üléseken tárgyalt, személyes adatokat tartalmazó döntéstervezetek nyilvános elérhetősége archív honlapon

.pdf

2016.12.15

2016

NAIH/2016/5618/H
NAIH/2015/630/H

Adatkezelés saját követeléskezelés során

.pdf

2016.11.07

NAIH/2016/2208/H NAIH/2015/584/H

Külföldi megbízók követeléseinek behajtása

.pdf

2016.09.21

NAIH/2016/4234/H
NAIH/2015/526/H

Közvetlen üzletszerzési célú adatkezelés

.pdf

2016.08.12

NAIH/2016/623/H

adatbiztonsági követelmény megsértése

.pdf

2016.08.30

NAIH/2016/148/H
NAIH/2015/7278/H

e-mail adatbázis használata MLM célra

.pdf

2016.09.09

NAIH/2016/4104/H
NAIH-2298/2013/H

közvetlen üzletszerzési célú adatkezelés

.pdf

2016.09.14

NAIH/2016/1314/H

kamerás adatkezelés

.pdf

2016.08.26

NAIH/2016/2504/H

bűnügyi személyes adatok védelméhez fűződő jog megsértése

.pdf

2016.06.23

NAIH/2016/2438/H
NAIH/2015/3211/H

termékbemutatók adatkezelési gyakorlata

.pdf

2016.04.04

NAIH/2016/515/H
NAIH/2015/1579/H

termékbemutatók adatkezelése

.pdf

2016.01.19

NAIH/2015/2201/H

Előzetes tájékoztatás

.pdf

2016.01.12

2015

NAIH/2015/1159/H

anonim álláshirdetések

.pdf

2015.12.21

NAIH/2015/545/7/H  NAIH-1436/2014/H

Közvetlen üzletszerzési célú adatkezelés

.pdf

2015.11.20

NAIH/2015/81/26/H

Követeléskezelés engedményezés alapján (Kapcsolódó ügy: NAIH-6254-18/2012/H , NAIH/2017/935/5/H )

.pdf

2015.11.02

 

Ítélet a NAIH/2015/81/26/H sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Mü. Bíróság 29.K.34.567/2015/16 )

.pdf

2016.07.13

NAIH/2015/81/27/H

Követeléskezelés megbízás alapján (Kapcsolódó ügy: NAIH-6254-19/2012/H,   NAIH/2017/936/5/H )

.pdf

2015.11.02

 

Ítélet a NAIH/2015/81/27/H sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Mü. Bíróság 29.K.34.568/2015/9 )

.pdf

2016.07.13

NAIH/2015/1228/H

MLM-rendszer adatkezelése

.pdf

2015.12.08

 

Ítélet a NAIH/2015/1228/H sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Mü. Bíróság 5.K.30.137/2016/5. )

.pdf

2016.07.01

NAIH/2015/3347/H

Termékbemutatóval kapcsolatos adatkezelés

.pdf

2015.11.11

NAIH/2015/1887/H
NAIH-1795/2014/H

Termékbemutatókkal kapcsolatos egészségügyi adatkezelés

.pdf

2015.07.08

NAIH/2015/328/H
NAIH-2550/2014/H

Személyes adatok kezelése kölcsönnyújtás során

.pdf

2015.09.02

NAIH/2015/2765/H

Betegadatok nyilvánosságra kerülése az interneten

.pdf

2015.08.24

NAIH/2015/3174/H
NAIH-1813/2014/H

Követeléskezelés megbízási jogviszony alapján

.pdf

2015.05.12

NAIH/2015/83/6/H NAIH-828/2014/H

Termékbemutatókkal kapcsolatos adatkezelés

.pdf

2015.07.02

NAIH/2015/21/20/H  NAIH-17/2014/H

Engedményezés és megbízás alapján végzett követeléskezelés

.pdf

2015.06.15

 

Ítélet a NAIH/2015/21/H sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Mü. Bíróság 13.K.32.819/2015/16. )

.pdf

2016.09.30

NAIH/2015/3355/H

Közmunka programban résztvevők kamerás megfigyelése

.pdf

2015.07.08

NAIH/2015/515/H

Adatbázis építés és értékesítés

.pdf

2015.05.29

NAIH/2015/187/H

Társkereső honlap adatkezelése

.pdf

2015.04.27

NAIH/2015/1300/4/H
NAIH/1804/2014/H

Termékbemutató

.pdf

2015.04.27

NAIH/2015/965/3/H NAIH/505/2014/H

Adatbázis kereskedelem

.pdf

2015.03.25

NAIH/2015/110/H
NAIH/1601/2014/H

On-line marketing

.pdf

2015.03.10

NAIH/2015/1402/H

Munkavállaló személyes adatainak jogellenes kezelése (kapcsolódó ügy: NAIH-421/2013/H)

.pdf

2015.02.23

 

Ítélet a NAIH/2015/1402/H sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Mü. Bíróság 2.K.32.824/2015/10. )
(kapcsolódó ügy: NAIH-421/2013/H)

.pdf

2016.01.22

2014

NAIH-99/2014/H

Termékbemutatók adatkezelése

.pdf

2014.12.22

NAIH-827/42/2014/H

Termékbemutatók adatkezelése

.pdf

2014.12.19

NAIH-1812/2014/H

Követeléskezelés

.pdf

2014.12.05

NAIH-542/41/2014/H

Adatbázis-kereskedelem

.pdf

2014.12.22

NAIH-826/2014/H

Termékbemutató adatkezelése

.pdf

2014.09.11

NAIH-320/2014/H

Termékbemutatókkal kapcsolatos adatkezelés

.pdf

2014.09.11

 

Ítélet a NAIH-320/2014/H sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Mü. Bíróság 13.K.33.952/2014/11. )

.pdf

2015.06.30

NAIH-1257/2014/H

Követeléskezelés

.pdf

2014.10.15

NAIH-2818/2013/H

Adatkezelés saját követelés kezelése során

.pdf

2014.07.31

NAIH-2298/2013/H

Közvetlen üzletszerzési célú adatkezelés

.pdf

2014.07.29

 

Ítélet a NAIH-2298/2013/H. sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Mü. Bíróság 13.K.33.175/2014/23. )

.pdf

2015.06.18

 

Kúria ítélete a NAIH-2298/2013/H. sz . ügyben (Kfv.II.37.886/2015/7.)

.pdf

2016.04.27

NAIH-2801/2013/H

Egészségügyi adat, biztosítási titok továbbítása

.pdf

2014.06.10

NAIH-1778-48/2013/H

Követeléskezelés engedményezés és megbízás alapján

.pdf

2014.05.10

 

Ítélet a NAIH-1778-48/2013/H. sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Mü. Bíróság 5.K.32.206/2014/24. )

.pdf

2015.04.15

NAIH-1778-53/2013/H

Követeléskezelés gazdasági társaság megbízása alapján

.pdf

2014.05.10

 

Ítélet a NAIH-1778-53/2013/H. sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Mü. Bíróság 5.K.32.209/2014/26. )

.pdf

2015.04.16

 

Kúria Kfv.III.37.619/2015/6. számú ítélete  a NAIH-1778-53/2013/H számú ügyben

.pdf

2015.10.27

NAIH-1778-54/2013/H

Követeléskezelés közüzemi szolgáltató megbízása alapján

.pdf

2014.05.10

 

Ítélet a NAIH-1778-54/2013/H. sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Mü. Bíróság 5.K.32.207/2014/27. )

.pdf

2015.04.16

 

A Kúria Kfv.III.37.618/2015/6 számú  ítélete a NAIH-1778-54/2013/H számú ügyben

.pdf

2015.10.27

NAIH-1941/2013/H

Munkahelyi kamerás megfigyelés és személyes adatok kezelése

.pdf

2014.03.31

NAIH-4996/2012/H

Termékbemutató adatkezelése

.pdf

2014.04.30

NAIH-1777/2013/H

Követeléskezelés engedményezés esetén

.pdf

2014.02.14

 

Ítélet a NAIH-1777-27/2013/H. sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Mü. Bíróság 13.K.34.287/2014/14. )

.pdf

NAIH-1970/2013/H

Ingatlandepo.com és ingatlanbazar.com honlap adatkezelése

.pdf

2014.01.31

 

Bírósági eljárás felfüggesztése (a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 2.K.30726/2014/9. sz. végzése)
Kapcsolódó ügy: NAIH-510/2012/H

.pdf

NAIH-1881/2013/H

Tanulók adatainak nyilvánosságra hozatala

.pdf

2014.01.21

2013

NAIH-1625/2013/H

Képviselő-testületi ülések jegyzőkönyveinek közzététele

.pdf

2013.11.14

NAIH-798/2013/H

Társkereső honlap adatkezelése

.pdf

2013.11.07

 

Ítélet a NAIH-798/2013/H sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 11.K.33.918/2013/8. számú ítélete)

.pdf

2014.03.20

NAIH-559/2013/H

Adatlopási incidens

.pdf

2013.11.07

NAIH-608/2013/H

Anonim álláshirdetések

.pdf

2013.10.25

 

Ítélet a NAIH-608/2013/H sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 11.K.33.917/2013/7. számú ítélete)

.pdf

2014.03.05

NAIH-799/2013/H

Társkereső honlap adatkezelése

.pdf

2013.10.21

NAIH-1305/2013/H

Helyi adóra vonatkozó adatok közzététele

.pdf

2013.10.21

NAIH-421/2013/H

Munkavállaló személyes adatainak jogellenes kezelése

.pdf

2013.10.04

 

Ítélet a NAIH-421/2013/H sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 11.K.33.485/2013/8. számú ítélete)

.pdf

2014.01.29

 

NAIH-607/2014/H számú végzés, eljárás megszüntetéséről, a NAIH 421/2014/H. sz. ügyhöz kapcsolódóan

.pdf

2014.04.30

 

A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 33.Kpk.45.931/2014/4. sz. végzése

.pdf

2014.11.04

 

NAIH-421/2013/H sz. ügyben új  határozat és bírósági ítélet született, ami a kapcsolódó NAIH/2015/1402/H ügyszámon megtalálható

NAIH-400/2013/H

Képviselő-testületi ülések jegyzőkönyveinek adattartalma

.pdf

2013.09.05

NAIH-550/2013/H

Munkaerő-közvetítéssel kapcsolatos adatkezelés

.pdf

2013.08.23

NAIH-1306/2013/H

Helyi  adóra  vonatkozó  adatok közzététele

.pdf

2013.08.30

NAIH-1303/2013/H

Helyi  adóra  vonatkozó  adatok közzététele

.pdf

2013.08.21

NAIH-1300/2013/H

Helyi  adóra  vonatkozó  adatok közzététele

.pdf

2013.08.21

NAIH-4142/2012/H

Pénzküldési szolgáltatás adatkezelése

.pdf

2013.08.02

NAIH-1204/2013/H

Bűncselekményről való tudósítás

.pdf

2013.07.29

NAIH-1073/2013/H

Bűncselekményről való tudósítás

.pdf

2013.07.26

 

Ítélet a NAIH-1073/2013/H sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 3.K.32.738/2013/7. számú ítélete)

.pdf

2014.03.04

NAIH-008/2013/H

Ingatlanközvetítő cég adatkezelése

.pdf

2013.07.22

NAIH-805/2013/H

Társkereső honlapok adatkezelése

.pdf

2013.08.02

NAIH-803/2013/H

Társkereső honlapok adatkezelése

.pdf

2013.08.02

NAIH-802/2013/H

Társkereső honlapok adatkezelése

.pdf

2013.08.02

NAIH-801/2013/H

Társkereső honlapok adatkezelése

.pdf

2013.09.05

NAIH-800/2013/H

Társkereső honlapok adatkezelése

.pdf

2013.08.02

NAIH-573-16/2013/H

Személyes adatok kezelése TÁMOP pályázat kapcsán

.pdf

2013.08.05

NAIH-573-15/2013/H

Személyes adatok kezelése TÁMOP pályázat kapcsán

.pdf

2013.08.05

NAIH-1924/2013/H

Az MSZP korábbi székházában tárolt dokumentumokkal kapcsolatos adatkezelés

.pdf

2013.08.27

NAIH-010/2013/H

Adatbázis marketing

.pdf

2013.06.26

NAIH-909/2013/H

HEGYIR rendszer adatkezelése

.pdf

2013.06.20

NAIH-6372/2012/H

Nyereményjáték adatkezelése

.pdf

2013.06.19

 

Ítélet a NAIH-6372/2012/H sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 22.K.32.468/2013/5. számú ítélete)

.pdf

2014.02.04

NAIH-6254-19/2012/H

Követeléskezelés megbízás alapján
(Kapcsolódó ügy:
NAIH/2017/936/5/H )

.pdf

2013.06.14

 

Ítélet a NAIH-6254-18 / 2012/H sz. ügyben  (Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 15.K.32.393/2013/11. számú ítélete)

.pdf

NAIH-6254-18/2012/H

Követeléskezelés engedményezés alapján  (Kapcsolódó ügy: NAIH/2017/935/5/H )

.pdf

2013.06.14

 

Ítélet a NAIH-6254-19 / 2012/H sz. ügyben  (Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 15.K.32.392./2013/11. számú ítélete)

.pdf

NAIH-4910/2012/H

Termékbemutatókkal kapcsolatos adatkezelés

.pdf

2013.05.21

 

Ítélet a NAIH-4910/2012/H sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 11.K.32.116/2013/4. számú ítélete)

.pdf

NAIH-6333/2012/H

Ingatlanhirdetéssel kapcsolatos adatkezelés

.pdf

2013.05.10

NAIH-5951/2012/H

Társkereső oldalak adatkezelése 16 éven aluliak személyes adatainak kezelése, valamint elektronikus hirdetések küldése

.pdf

2013.05.09

 

Ítélet a NAIH-5951/2012/H sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 27.K.31.641/2013/11. számú ítélete)

.pdf

NAIH-5688/2012/H

Szociális adatok kezelése önkormányzati lakások bérbeadása során

.pdf

2013.05.03

NAIH-530/2013/H

Egészségügyi dokumentáció kiadásának megtagadása

.pdf

2013.05.03

NAIH-312/2013/H

Telefonszám közzététele bulvárlapban

.pdf

2013.03.26

NAIH-4952/2012/H

Kamerás megfigyelés

.pdf

2013.03.18

NAIH-5844/2012/H

Kamerás megfigyelés

.pdf

2013.03.11

NAIH-5691/2012/H

Szociális szolgáltatásokkal kapcsolatos adatkezelés

.pdf

2013.03.07

NAIH-5888/2012/H

Kedvezmény-rendszer adatkezelése

.pdf

2013.02.08

NAIH-6313/2012/H

Lakcímbejelentéssel kapcsolatos adatkezelés

.pdf

2013.01.31

NAIH-6503/2012/H

Adatgyűjtés középiskolában

.pdf

2013.01.17

NAIH-4990/2012/H

Személyes adatok kezelése betétszámla-szerződés kötés során

.pdf

2013.01.08

2012

NAIH-5939/2012/H

Egészségügyi dokumentációról másolat adása

.pdf

2012.12.15

NAIH-5990/2012/H

Helyi adóra vonatkozó adatok közzététele

.pdf

2012.12.15

 

Ítélet a NAIH-5990/2012/H sz. ügyben (Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 11.K.30.241/2013/6. számú ítélete)

.pdf

NAIH-5812/2012/H.

Sportközpontba való belépés adatkezelése

.pdf

2012.11.30

NAIH-5660/2012/H

Biztosítási titokkal való visszaélés

.pdf

2012.11.19

NAIH-4991/2012/H

Személyes adatokat tartalmazó iratok nyilvánosságra hozatala önkormányzat által

.pdf

2012.10.31

NAIH-4456/2012/H

Egészségügyi adatok visszatartása

.pdf

2012.08.23

 

Ítélet a NAIH-4456/2012/H sz. ügyben (Fővárosi Törvényszék 26.K.32.704/2012/5. számú ítélete)

.pdf

NAIH-510/2012/H

Honlapokon történő adatkezelés (ingatlandepo.com, ingatlanbazar.com )

.pdf

2012.07.31

 

Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság ítélete a NAIH-510/2012/H sz. ügyben (FKMB_2K_113_2013_3)

.pdf

 

A Kúria Kfv. III.37.536/2013/10. sz. végzése előzetes döntéshozatali eljárás kezdeményezéséről

.pdf

 

Magyar álláspont az előzetes döntéshozatali eljárásban

.pdf

 

Luxemburgi Bíróság Ítélete a NAIH-510/2012/H sz. ügyben

.pdf

 

A Kúria Kfv.III.37.942/2015/5. számú  ítélete a NAIH-510/2012/H. számú ügyben

.pdf

NAIH-4638/2012/H

A szociális konzultáció adatkezelésével kapcsolatos adatvédelmi biztosi határozatot módosító hatósági határozat

.pdf

2012.06.14

NAIH-2087/2012/H

Jogellenes adatkezelés, irattározási tevékenység. Adatok istállóban tárolása

.pdf

2012.03.29

 

Bírósági ítélet, jogellenes adatkezelés, irattározási tevékenység NAIH-2087-5/2012/H sz. ügyben (Fővárosi Törvényszék 2.K.3L.506/2012)

.pdf

NAIH-2021/2012/H

Kör e-mail jogellenes kiküldése (takarékszövetkezet)

.pdf

2012.03.27

NAIH-2193/2012/H

Kör e-mail jogellenes kiküldése ( pénztár )

.pdf

2012.03.27

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz